Η Μαρία Σάκκαρη συμμετέχει στα WTA Finals, αναγκαστική αποχώρηση για την Καρολίνα Μούχοβα

Η Μαρία Σάκκαρη συμμετέχει στα WTA Finals, αναγκαστική αποχώρηση για την Καρολίνα Μούχοβα

Η Μαρία Σάκκαρη, που βρίσκεται στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, θα συμμετάσχει στα φετινά WTA Finals. Η μόνη αντίπαλος που είχε μπροστά της ήταν η Καρολίνα Μούχοβα που βρίσκεται στην 8η θέση.

Η τσέχα τενίστρια ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι οφείλει να αποσυρθεί από τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού και η θέση της θα πάρει η Μαρία Σάκκαρη.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Σάκκαρη θα συμμετέχει στα WTA Finals του Κανκούν και θα αντιμετωπίσει τις κορυφαίες παίκτριες του κόσμου.

Η Καρολίνα Μούχοβα δηλώνει:

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω ότι δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στα πρώτα μου WTA Finals στο Κανκούν. Μαζί με την ομάδα μου και τους γιατρούς έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να αντιμετωπίσουμε τον τραυματισμό μου στον καρπό. Δυστυχώς, ο χρόνος ανάρρωσης που απαιτείται είναι μεγαλύτερος απ’ ό,τι περιμέναμε και γι’ αυτό αναγκάστηκα να πάρω αυτή τη δυσάρεστη απόφαση. Ευχαριστώ πολύ όλους τους θαυμαστές μου για τη συμπαράσταση. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να επιστρέψω το 2024 και να έχω μια ακόμη ευκαιρία να συμμετάσχω στα WTA Finals», έγραψε η τσέχα τενίστρια στα social media».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ