Η Εθνική Ελλάδας κερδίζει το Καζακστάν 24-5 και προκρίνεται στα προημιτελικά με μια εύκολη νίκη

Η Εθνική Ελλάδας κερδίζει το Καζακστάν 24-5 και προκρίνεται στα προημιτελικά με μια εύκολη νίκη

Η Εθνική Ελλάδας υδατοσφαίρισης των γυναικών εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Ντόχα, καθώς επικράτησε με 24-5 του Καζακστάν. Αντίπαλός της στα προημιτελικά είναι η Ιταλία, ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του τουρνουά.

Στο ματς της Ελλάδας με το Καζακστάν, η Ελενα Ξενάκη ξεχώρισε, με δύο γκολ και δύο κερδισμένα πέναλτι στα πρώτα τέσσερα λεπτά του αγώνα, ενώ η ομάδα προηγήθηκε με 8-2 μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου.

Αν και ο αγώνας δεν αντιμετώπισε δυσκολίες για την ελληνική ομάδα, αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για δοκιμές και αλλαγές από την πλευρά της Ελλάδας, καθώς επίσης έδειξε το μεγάλο διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Ελλάδα είχε πολλές επιτυχίες στο ματς, με όλες τις παίκτριες να σκοράρουν, ενώ στην τρίτη περίοδο εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή παίκτριας του Καζακστάν για να πετύχουν τέσσερα ακόμα γκολ και να αυξήσουν τη διαφορά στο +15 (18-3).

Ο αγώνας τελείωσε με σκορ 24-5 υπέρ της Ελλάδας.

Σε άλλα νέα, η πρωταθλήτρια Ολλανδία αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στην Κίνα αλλά κατάφερε να περάσει στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ