Η επέκταση του Wimbledon απορρίφθηκε από το τοπικό συμβούλιο

Η επέκταση του Wimbledon απορρίφθηκε από το τοπικό συμβούλιο

Τα σχέδια για την επέκταση του αθλητικού συγκροτήματος Wimbledon, όπου πραγματοποιείται το τουρνουά τένις, απορρίφθηκαν από ένα τοπικό συμβούλιο, το οποίο απέρριψε την κατασκευή νέων γηπέδων σε κοντινή απόσταση από το All England Club.

Ομόφωνα, τα επτά μέλη του συμβουλίου της συνοικίας Wandsworth απέρριψαν το σχέδιο για την κατασκευή 39 νέων γηπέδων στο Wimbledon Park, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, ακολουθώντας τις σχετικές συστάσεις των πολεοδομικών υπαλλήλων της περιοχής.

Τον περασμένο μήνα, οι δημοτικοί σύμβουλοι στο γειτονικό Merton, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της προτεινόμενης τοποθεσίας, ενέκριναν το έργο. Ως εκ τούτου, εναπόκειται πλέον στο Δημαρχείο του Λονδίνου να αποφασίσει υπέρ ή κατά της κατασκευής του νέου χώρου, ενδεχόμενο με το οποίο αρκετοί κάτοικοι της περιοχής είναι σθεναρά αντίθετοι.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του All England Club, Σάλι Μπόλτον, δήλωσε ότι είναι απογοητευμένη από την απόφαση του δήμου Wandsworth και εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι το έργο θα φέρει οικονομικά οφέλη στην περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ