Η δήλωση της Μπαντόσα σχετικά με τον χωρισμό της με τον Τσιτσιπά: “Ο σωστός άνθρωπος, αλλά…”

Η δήλωση της Μπαντόσα σχετικά με τον χωρισμό της με τον Τσιτσιπά: “Ο σωστός άνθρωπος, αλλά…”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους, με την Ισπανίδα τενίστρια να ανακοινώνει τον χωρισμό τους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Σε μια συνέντευξή της στο tennis.com, η Ισπανίδα τενίστρια μίλησε για τη σχέση τους και τη “λάθος στιγμή” που συναντήθηκαν οι δυο τους.

Αναλυτικά, τα λόγια της Μπαντόσα:

«Όταν ήταν καλά, η σχέση μας ήταν υπέροχη. Σε άλλες στιγμές, κάθε ένας από εμάς είχε τη δική του καριέρα και καμία φορά είναι καλύτερο να πάρει κανείς διαφορετικό δρόμο. Μου θυμίζει πολύ την ιστορία της Μαρίας Σαράποβα και του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, όπου γνώρισαν τον σωστό άνθρωπο, αλλά ίσως όχι στη σωστή στιγμή. Είναι κάτι τέτοιο. Δεν είναι εύκολο όταν η σχέση είναι τόσο δημόσια από την αρχή. Είναι σαν να πρέπει να τη λήξεις με τον ίδιο τρόπο.

Διατηρούμε εξαιρετική σχέση. Είναι υπέροχος άνθρωπος και του εύχομαι τα καλύτερα. Γνωρίζω ότι και αυτός εκτιμά τα ίδια και για εμένα. Έχω τη στήριξη όλων, της οικογένειάς μου, της ομάδας μου, των φίλων μου. Έχω ακόμα τη στήριξη της ομάδας και της οικογένειάς του. Ολοι μας υποστηρίζουν. Τελικά, δεν συνέβη τίποτα κακό, έτσι είναι η ζωή. Γνωρίζω ότι θα συναντηθούμε στο tour και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ