Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη εκλέχθηκε ως η νέα πρόεδρος της EMCA

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη εκλέχθηκε ως η νέα πρόεδρος της EMCA

Σήμερα, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη αναδείχθηκε ως η νέα πρόεδρος της European Multisport Club Association (EMCA), κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η EMCA είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πολυαθλητικών Σωματείων και η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης είναι ένα σημαντικό γεγονός για τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά.

Το συνέδριο της EMCA συνεχίζεται για δύο ημέρες και φιλοξενείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με θέμα τον πολυαθλητισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση. Κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης, συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την ομοσπονδία.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, που είναι επίσης πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, εξελέγη ψηφοφορία από την Γενική Συνέλευση της EMCA ως η νέα πρόεδρος του συλλόγου, αναλαμβάνοντας τη θέση από τον Federico, ο οποίος βρίσκεται τώρα στον ρόλο του επίτιμου προέδρου.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη τόνισε τον ρόλο της EMCA και τη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι η EMCA μπορεί να ενισχύσει τις σχέσεις της με τον αθλητισμό και την αυτοδιοίκηση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Επίσης, αποκάλυψε τα σχέδια της για την ανάπτυξη της EMCA και την επίτευξη στρατηγικών στόχων σε συνεργασία με τα μέλη του συλλόγου.

Το συνέδριο της EMCA ολοκληρώνεται το Σάββατο και περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα γεγονότα και συνεδριάσεις.

EMCA event
EMCA event
EMCA event
EMCA event

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ