Η ΑΕΚ ηττήθηκε βαριά από τη Γκόρνικ Ζάμπρζε με 30-21 στην Πολωνία

Η ΑΕΚ ηττήθηκε βαριά από τη Γκόρνικ Ζάμπρζε με 30-21 στην Πολωνία

Στην πρεμιέρα του EHF European League, η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αφού ηττήθηκε με σκορ 30-21 από την Γκόρνικ Ζάμπρζε στην Πολωνία. Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν κοντά στην πολωνική ομάδα κατά την πρώτη περίοδο, η διαφορά ανάμεσά τους αυξήθηκε και οι “κιτρινόμαυροι” δεν κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Η Γκόρνικ κατάφερε να προηγηθεί (5-1) στο παιχνίδι, αλλά η ΑΕΚ με τους Λιάπη και Μαρτίνοβιτς μείωσε τη διαφορά σε τρία γκολ (6-3). Η ελληνική ομάδα παρέμεινε στο παιχνίδι με τους Πολωνούς, αλλά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Γκόρνικ προηγήθηκε με διαφορά έξι γκολ (16-10).

Ωστόσο, η ΑΕΚ με τους Αραμπατζή και Κεδέρη κατάφερε να μειώσει σε 16-12, που ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ δεν ήταν αποτελεσματική και η Γκόρνικ εκμεταλλεύτηκε αυτό για να δημιουργήσει ασφαλή διαφορά (21-13, 26-16). Η ΑΕΚ, τελικά, ηττήθηκε με 30-21.

Οι πόντοι της Γκόρνικ Ζάμπρζε (Rafal Bilinski): Mawer 7, Minotski 8, Artemenko 3, Kaczor 3, Kravčik 4, Brzitoula 2, Szyślko 1, Bogacz 1, Dąbrowski 1, Pinta, Morcovski, Bachko, Ilczenko, Wąsowski, Lignrzejewski, Lilestrąd.

Η ΑΕΚ (Dragan Đukić): Mandalinić 4, Liapis 4, Papadopoulos 2, Lemos 2, Kederis 2, Zambits 1, Arabatzis 1, Krétikos Martinovits 5, Janson, Liapis, Iliopoulos, Papadionysiou, Sokolics, Mačković, Arsić.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ