Η ΑΕΚ δηλώνει έτοιμη για τ Σούπερ Καπ: «Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο με όλες μας τις δυνάμεις»

Η ΑΕΚ δηλώνει έτοιμη για τ Σούπερ Καπ: «Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο με όλες μας τις δυνάμεις»

Ολοκληρώθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου για τον 3ο τελικό του Super Cup Λουξ, που διεξάγεται στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Ο προπονητής Αλέξης Αλβανός και ο αθλητής Τάσος Παπαδιονυσίου εκπροσώπησαν την ομάδα της ΑΕΚ και δήλωσαν ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο Αλέξης Αλβανός, μετά τις συλλυπητήριες του ευχές προς τις οικογένειες των θυμάτων των πλημμύρων στην Θεσσαλία, δήλωσε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό. Αυτά τα παιχνίδια εξαρτώνται από την άμυνα και την επίθεση της κάθε ομάδας. Είναι παιχνίδια υψηλής έντασης και οι παίκτες πρέπει να δείξουν την αξία τους. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς παίκτες. Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι και δεν υπάρχει φαβορί. Αύριο θα δούμε σε ποιο επίπεδο είναι και οι δύο ομάδες».

Επίσης, ο Τάσος Παπαδιονυσίου είπε: «Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Είναι ένας όμορφος θεσμός. Πέρυσι δεν είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε, οπότε αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διεκδικήσουμε αυτόν τον τίτλο, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Εργαστήκαμε σκληρά για τον αγώνα. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο, επειδή είναι νωρίς στη σεζόν. Θα παλέψουμε για το δικαίωμά μας σε ένα σκληρό γήπεδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ