Γραμματικός: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά στο πάτωμά μας»

Γραμματικός: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά στο πάτωμά μας»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε τη Σάσαρι στη Σαρδηνία με σκορ 31-24, αποκτώντας ένα ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του EHF European Cup.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Νίκος Γραμματικός, σχολίασε το παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του κατάφερε να πάρει τη νίκη, και αναφέρθηκε σε αυτό που πρέπει να γίνει στο επόμενο παιχνίδι για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παρακάτω είναι αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθούσαμε να βρούμε ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο, είμαστε καλύτεροι, έχουμε πιο καλή απόδοση. Δεν είναι ακριβώς η εικόνα που θέλουμε, αλλά είναι βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας την Τετάρτη στο γήπεδό μας.

Κρατάμε την αναβροχιάσω, καθώς είχαμε ένα σχετικά καλό δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα της Σάσαρι είναι πολύ δυνατή, με νέους παίκτες που παίζουν γρήγορα και έχουν ορισμένες καλές ικανότητες. Το αποτέλεσμα της Τετάρτης εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοσή μας. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, συγχαίρουμε τους παίκτες μας».

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Σάββας Σάββας, σχολίασε επίσης το χθεσινό παιχνίδι λέγοντας: «Είχαμε ένα προβλέψιμο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε ακόμα βρει τον ρυθμό μας, αλλά με καλή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση, καταφέραμε να σκοράρουμε εύκολα και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη διαφορά. Αυτή είναι μια σημαντική προβολή για την επικράτησή μας στην έδρα μας, συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Η πρόκριση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά αυτή είναι η πρώτη μας ευρωπαϊκή νίκη φέτος και είναι σημαντική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ