Γκαλά της Φιλοθέης: Εντυπωσιακή επίδοση από τη Γκούσιν – Ρεκόρ οχταετίας για την Πεσιρίδου

Γκαλά της Φιλοθέης: Εντυπωσιακή επίδοση από τη Γκούσιν – Ρεκόρ οχταετίας για την Πεσιρίδου

Ένα σπουδαίο άλμα επί ύψους πραγματοποίησε η Τατιάνα Γκούσιν στο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης. Η αθλήτρια ξεπέρασε τα 1,94μ. με τη δεύτερη προσπάθεια της, ισοφαρίζοντας το προσωπικό της ρεκόρ και καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον αγώνα. Στο ίδιο αγώνισμα, η Ελισάβετ Πεσιρίδου κέρδισε την δεύτερη θέση με απόδοση 100μ. εμπόδια σε 12,99 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας μια εξαιρετική επίδοση που θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και το προσωπικό της ρεκόρ.

Η Γκούσιν μοιράστηκε τις σκέψεις της μετά τον αγώνα λέγοντας: “Ήταν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αγαπώ αυτό το γεγονός και η στήριξη των ανθρώπων μου εδώ με εμπνέει πάντα. Παρά τις καλές προσπάθειες στα 1,96μ., η εμφάνισή μου στα 1,94μ. ήταν λίγο ανοιχτή, αλλά ο μεγάλος μου στόχος παραμένει η είσοδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.”

Σχετικά με την εμφάνισή της, η Πεσιρίδου ανέφερε: “Ήμουν πολύ αγχωμένη πριν τον αγώνα, αλλά είμαι ευχαριστημένη που έκανα μια τόσο καλή εμφάνιση σήμερα. Το ότι έτρεξα κάτω από τα 13 δευτερόλεπτα με κάνει να νιώθω πολύ χαρούμενη. Τώρα ελπίζω να προκριθούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.”

Για άλλους αθλητές όπως η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα 100μ., ο αγώνας ήταν μια ευκαιρία να επιδείξουν το ταλέντο τους. “Ένιωθα πολύ χαλαρή κατά τη διάρκεια της κούρσας και η εμπειρία στο στάδιο ήταν μοναδική. Ανυπομονώ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για να δείξω ακόμη καλύτερη επίδοση,” είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ