Γιατί Τσιτσιπάς και Μπαντόσα διέγραψαν τις φωτογραφίες τους

Γιατί Τσιτσιπάς και Μπαντόσα διέγραψαν τις φωτογραφίες τους

Έγινε γνωστό στο διαδίκτυο ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα χώρισαν. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι διέγραψε τις φωτογραφίες τους από τον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram με την ονομασία tsitsidosa.

Γρήγορα, δημοσιεύματα εμφανίστηκαν και μίλησαν για χωρισμό του ζευγαριού. Ωστόσο, αυτές οι φήμες φαίνεται να μην ισχύουν, καθώς λίγες ώρες αργότερα το ζευγάρι ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία σε ένα story, δείχνοντας ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάποιοι κακόβουλοι χάκερ κατάφεραν να διακριθούν την περασμένη Κυριακή στον λογαριασμό “tsitsidosa” και όταν το ζευγάρι αντιλήφθηκε το περιστατικό, διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει.

383816723 691713762513587 6593927569200730350 n

Το ζευγάρι ανέβασε μια κοινή φωτογραφία, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή όλων των φωτογραφιών.

Η τολμηρή φωτογράφιση του ζευγαριού

Οι δυο γνωστοί αθλητές, που έχουν πολλές υποχρεώσεις, λαμβάνουν προτάσεις για διαφημίσεις και φωτογραφήσεις. Μία από αυτές είχε τολμηρό περιεχόμενο και αποφάσισαν να το τολμήσουν.

Έκαναν μία φωτογράφιση μαζί, η οποία ήταν ιδιαίτερα σέξι, με τους δυο τους να εμφανίζονται μισογυμνοί. Φορούσαν τζιν παντελόνια, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι γυμνός από τη μέση και πάνω και τη σύντροφό του να φοράει μόνο ένα μαύρο σουτιέν. Οι δυο τους δημοσίευσαν το promo από τη φωτογράφισή τους στον λογαριασμό που έχουν μαζί στο Twitter με το όνομα «Tsitsidosa», δείχνοντας για μία ακόμη φορά πόσο ερωτευμένοι είναι.

“Η αγάπη με βοηθά να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο η δουλειά και ότι δεν πρέπει να σκέφτομαι το τένις 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, όπως έκανα στο παρελθόν. Έχω γνωρίσει κάποιον που με βοήθησε να εκτιμήσω τις σημαντικότερες αξίες της καθημερινότητας. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ