Φουντούλης: «Η ήττα πονάει περισσότερο όταν έρχεται έτσι»

Φουντούλης: «Η ήττα πονάει περισσότερο όταν έρχεται έτσι»

Ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε στεναχωρημένος για τον τρόπο με τον οποίο έχασε η Εθνική Ελλάδας αλλά παράλληλα δήλωσε πεπεισμένος ότι η χώρα μας θα πάρει το χρυσό που της λείπει.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

«Η ήττα πονάει περισσότερο όταν έρχεται έτσι. Φτάσαμε πολύ κοντά και τα συναισθήματα είναι βαριά. Όταν φτάνεις τόσο κοντά στην κορυφή και την αγγίζεις, πονάει πολύ. Ο τρόπος που ήρθε η ήττα μας έχει πικράνει πολύ. Παρόλα αυτά, πρέπει να είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ. Πιστέψαμε ότι αυτή θα ήταν η στιγμή μας, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε λόγω μερικών λεπτομερειών που μας έκριναν».

«Όλοι μαζί κερδίζουμε και χάνουμε. Δεν υπάρχει κάποιος να πάρει την ευθύνη. Ο Θόδωρος μπορεί να ένιωσε έτσι και ηθελημένα έκανε την απόφασή του. Δεν ενδιαφερόμαστε για το τι συνέβη στο τέλος. Είχαμε όλο ένα παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη».

«Πρέπει να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Έχουμε μία χρονιά με πολλές διοργανώσεις και επιθυμούμε να κατακτήσουμε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που μας λείπει. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η απογοήτευση θα μας δώσει νέα κίνητρα για να επιστρέψουμε ακόμη πιο δυνατοί και να αναμετρηθούμε για αυτό που μας αξίζει. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα κάνουμε τα πάντα που είναι δυνατό να γίνουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ