Φερστάπεν: “Η καλή εκκίνηση ήταν καθοριστική, κατάφερα να διαχειριστώ τον αγώνα”

Φερστάπεν: “Η καλή εκκίνηση ήταν καθοριστική, κατάφερα να διαχειριστώ τον αγώνα”

Η ομάδα της Red Bull δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και για μία ακόμα φορά έκανε την εμφάνισή της στην κορυφή του βάθρου με τον Μαξ Φερστάπεν να κερδίζει το Grand Prix της Βραζιλίας.

Ο Ολλανδός πιλότος επισήμανε την εξαιρετική εκκίνηση που πραγματοποίησε και είπε ότι διατήρησε τη συγκέντρωσή του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, ανέφερε τον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας.

Παρακάτω παραθέτουμε τις δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

“Η εκκίνηση ήταν πολύ σημαντική σε αυτόν τον αγώνα. Και οι δύο εκκινήσεις που έκανα ήταν πολύ καλές. Στη συνέχεια, ο αγώνας αφορούσε κυρίως τη διαχείριση των ελαστικών. Είχαμε καλό ρυθμό με κάθε είδος ελαστικού, αλλά ειδικά στη μέση περίοδο κατάφερα να κερδίσω πολύτιμο χρόνο.”

“Όταν έχεις μια μεγάλη διαφορά, μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά σε αυτή την πίστα με τη μεγάλη φθορά των ελαστικών πρέπει συνεχώς να προσαρμόζεις τη θέση του αυτοκινήτου σου. Πρέπει να είσαι διαρκώς συγκεντρωμένος. Ευτυχώς, όλα πήγαν ιδανικά σήμερα.”

“Η πίστα του Λας Βέγκας είναι πολύ διαφορετική από αυτήν του Interlagos. Έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες, οπότε θα πρέπει να δούμε πώς θα επηρεάσει αυτό την πρόσφυση του αυτοκινήτου στον δρόμο. Είναι κάτι που δεν έχουμε εμπειρία, οπότε σίγουρα θα είναι ένας αγώνας γεμάτος εκπλήξεις.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ