Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων: Οι ελληνικές ομάδες αποκλείστηκαν από τα πλέι οφ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων: Οι ελληνικές ομάδες αποκλείστηκαν από τα πλέι οφ

Στην τρίτη μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων, οι εθνικές μας ομάδες αντιμετώπισαν ήττες στα πλέι οφ. Τώρα θα παλέψουν να πάρουν την προνομιούχο 17η θέση στο τουρνουά. Παρόλο που η πρώτη μέρα του τουρνουά ήταν επιτυχημένη, οι αθλητές μας παραμένουν αισιόδοξοι, καθώς μπορούν να ανέβουν στην Α κατηγορία με συνεχόμενες νίκες και να διεκδικήσουν την 17η θέση. Συγκεκριμένα, οι έφηβοι έχασαν 3-1 από το Ισραήλ, οι νεάνιδες 3-1 από την Αγγλία, οι παίδες 3-2 από τη Σουηδία και οι κορασίδες 3-0 από την Τουρκία. Όλες οι ομάδες συνεχίζουν τώρα σε γκρουπ για τις θέσεις 17-28 και χρειάζονται νίκες για να προαχθούν.

Στον πάγκο της εθνικής νεανίδων κάθισε η Λεμονιά Γκαϊντατζή, ενώ ο Κώστας Φάκαρος ήταν αναπληρωματικός στην εθνική παίδων.

Οι αθλητές μας συνεχίζουν τώρα στα πλέι οφ για τις θέσεις 17-28 και έχουν πιθανότητες να ανέβουν. Η εθνική παίδων έχασε με 3-2 από τη Σουηδία, ενώ η εθνική κορασίδων ηττήθηκε με 3-0 από την Τουρκία. Οι αγώνες για τις θέσεις 17-28 συνεχίζονται σήμερα και αύριο.

Οι παίδες, ενώ έκαναν μια καλή προσπάθεια, ηττήθηκαν με 3-1 από την Ισραήλ, ενώ οι εφήβοι αντιμετωπίζουν ακόμα αγνωστους αντιπάλους. Οι αγώνες για τις θέσεις 17-28 συνεχίζονται.

Οι παίδες είναι στο γκρουπ Ν με τη Βουλγαρία και το Λουξεμβούργο, ενώ οι κορασίδες θα αντιμετωπίσουν ακόμα άγνωστους αντιπάλους. Και οι δύο ομάδες έχουν αυξημένες πιθανότητες να φτάσουν στην άνοδο στα επόμενα παιχνίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ