Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων: Επιτυχία για την ελληνική αποστολή στο πρώτο στάδιο των ομίλων, πρώτες οι νεάνιδες

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων: Επιτυχία για την ελληνική αποστολή στο πρώτο στάδιο των ομίλων, πρώτες οι νεάνιδες

Η εθνική μας ομάδα νεανίδων κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλό της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Με δύο νίκες και ηγετική θέση στον 8ο όμιλο, οι νεάνιδες κατέκτησαν την κορυφή. Πλέον, θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α κατηγορία στα πλέι οφ.

Στον ίδιο διαγωνισμό, η εθνική μας ομάδα νεάντων πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα, με 3 πρωτιές και μία 2η θέση στους ομίλους. Και οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν στα πλέι οφ.

Η ελληνική αποστολή έκανε επιτυχημένη εμφάνιση στην πρώτη φάση των ομίλων και τώρα επικεντρώνεται στην επόμενη πρόκληση για την άνοδο στην Α κατηγορία. Οι αντίπαλοι των εθνικών μας ομάδων στα πλέι οφ θα ανακοινωθούν αργότερα.

Ο αγώνας Αυστρία-Ελλάδα κατέληξε με σκορ 3-2 υπέρ της Αυστρίας. Παρ’ όλα αυτά, η ελληνική ομάδα κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά στον όμιλό της χάρη στο καλύτερο βαθμολογικό πλεονέκτημα. Η εθνική μας ομάδα απέδειξε την αξία της και προετοιμάζεται για την επόμενη φάση του τουρνουά.

Οι αγώνες των πλέι οφ θα διεξαχθούν αργότερα, όπου και θα αποφασιστεί η άνοδος στην Α κατηγορία.

Πηγή: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων: Απόλυτα πετυχημένη η ελληνική αποστολή στο στάδιο 1 του ομαδικού, πρώτες στον όμιλό τους και οι νεάνιδες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ