Εξαιρετική εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής

Εξαιρετική εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην προκριματική φάση των ανδρών και συγκέντρωσε 14,900 βαθμούς (βαθμός εκτέλεσης: 8,600, βαθμός δυσκολίας: 6,300). Αν και αντιμετώπισε μια μικρή αναπήδηση στην έξοδό του, η επίδοσή του ήταν εξαιρετική.

Με αυτήν τη βαθμολογία, ο Πετρούνιας κατέχει προς το παρόν την πρώτη θέση, με σημαντική διαφορά από τους ανταγωνιστές του. Η διεξαγωγή του δεύτερου από τους έξι προκριματικούς ομίλους είναι ακόμα υπό εξέλιξη.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει ήδη εξασφαλίσει την είσοδό του στον τελικό του πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (07/10). Στόχος του είναι να κατακτήσει μια θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του “Παρισιού 2024”.

Επίσης, ο Στέφανος Τσολακίδης αγωνίστηκε και απέδωσε με 12,933 βαθμούς στο δίζυγο, βρίσκεται προς το παρόν στην 33η θέση και δεν έχει εξασφαλίσει θέση στην προνομιούχο οκτάδα.

Στον τελευταίο προκριματικό όμιλο, ο Νίκος Ηλιόπουλος θα διεκδικήσει επίσης την είσοδό του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αθλητής θα αγωνιστεί σε όλα τα έξι όργανα, με στόχο να βελτιώσει τη βαθμολογία του και να κατακτήσει μια από τις οκτώ διαθέσιμες θέσεις.

Απολαύστε την εξαιρετική εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στο προκριματικό παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ