Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα μας»

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα μας»

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή της μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης στη Ντόχα, καθώς της απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο. Στις δηλώσεις της, υπογράμμισε ότι αυτή η διάκριση ανήκει στην Ελλάδα.

Όταν ρωτήθηκε για το βάρος του μεταλλίου, ανέφερε ότι πρέπει να ζυγίζει αρκετά και περιέγραψε την κρυφή πίσω από αυτό εργασία και αφοσίωση.

Αναφορικά με τον τρόπο που αγωνίστηκε τελευταία στον τελικό, ανέφερε ότι την καθοδήγησαν οι οδηγίες των προπονητριών της και ότι εστίασε αποκλειστικά στην εκτέλεσή της.

Σχετικά με τη δυσκολία της αντιπάλου της στον τελικό, αναφέρει ότι είχε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για τον εαυτό της και πίστευε στην προετοιμασία της. Έτσι, έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρώτο παγκόσμιο χρυσό μετάλλιο στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Τέλος, επεσήμανε ότι αυτή η διάκριση είναι μόνο η αρχή καθώς έχει ακόμα πολλά να προσφέρει μέσα από τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων δύο ντουέτα και δύο σόλο, εκφράζοντας την πεποίθησή της πως αυτή η επιτυχία ανήκει στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ