Ελλάδα 2024: Η εθνική ομάδα του στίβου ξεκινά το ταξίδι της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Γλασκόβη

Ελλάδα 2024: Η εθνική ομάδα του στίβου ξεκινά το ταξίδι της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Γλασκόβη

Η αποστολή της εθνικής ομάδας στίβου ξεκίνησε σήμερα το ταξίδι της για τη Γλασκόβη, όπου θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού αθλητισμού από τις 1 έως τις 3 Μαρτίου. Η αποστολή αποτελείται από εννέα αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί ήδη στη Γλασκόβη με σκοπό την επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων και διακρίσεων. Ο Μίλτος Τεντόγλου δηλώνει έτοιμος να υπερασπίσει το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε το 2022.

Οι αθλητές εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη συμμετοχή τους, με τον Τεντόγλου να αναφέρει την προετοιμασία του και τον έλεγχο που ασκεί στις εμφανίσεις του. Άλλοι αθλητές όπως ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Κώστας Δουβαλίδης, εκφράζουν τις ελπίδες τους για επιτυχημένες εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις βαλίτσες και τον εξοπλισμό της, αφού αυτά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό της στη Γλασκόβη. Αναμένει ενημέρωση για το πότε θα παραλάβει τα πράγματά της, προκειμένου να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της για τη διοργάνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ