Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επί του ΠΑΟΚ

Η νέα σεζόν στη Volleyleague ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό ντέρμπι, όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ. Το παιχνίδι έλαβε χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη» και αποτέλεσε το ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα των Ερυθρόλευκων, παρότι έπαιξε χωρίς τον βασικό της διαγώνιο, Τόνσεκ Στερν.

Οι δυο ομάδες παρέδωσαν έναν αγώνα με πολλές ανατροπές, ιδίως στο πρώτο και στο τρίτο σετ, ενώ στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός ήταν άνετος και προηγήθηκε με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Η νίκη αυτή δίνει στην ομάδα του Πειραιά μεγάλη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά και τα δύο σετ ήταν πολύ αμφίρροπα. Μετά από μια σειρά λαθών του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ και να κερδίσει το πρώτο σετ με 25-23. Στο δεύτερο σετ, ο Ολυμπιακός ήταν ακόμα πιο ανώτερος και επικράτησε με 25-17. Το τρίτο σετ ήταν πιο αμφίρροπο, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει και αυτό με 25-21.

Συνοψίζοντας, ο Ολυμπιακός πέτυχε μια εύκολη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν αν η ομάδα μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της.

Τελικά αποτελέσματα: 25-23, 25-17, 25-21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ