Χρήστου – Μακρυγιάννης: «Μας πρόλαβαν οι Γκολομέεβ και Μπίλας για το 1-2»

Χρήστου – Μακρυγιάννης: «Μας πρόλαβαν οι Γκολομέεβ και Μπίλας για το 1-2»

Η Ελλάδα έκανε θραύση στα 100μ. ύπτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, με τον Απόστολο Χρήστου να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο και τον Μακρυγιάννη να παίρνει το αργυρό.

Με χρόνο 52.23 και 52.83 αντίστοιχα, οι δύο αθλητές έφεραν το «1-2» μετά τους Γκολομέεβ και Μπίλα και εξέφρασαν τη χαρά τους για το αποτέλεσμα.

Τι δήλωσε ο Απόστολος Χρήστου

Για το χρυσό μετάλλιο: «Είναι το πρώτο χρυσό στα 100 ύπτιο. Είχα καλές εμφανίσεις από το 2016 αλλά το χρυσό ήταν πρωτότυπο. Ο χρόνος είναι ενθαρρυντικός για το Παρίσι».

Για την κούρσα του: «Κατάλαβα ότι ήμουν κοντά στον Βαγγέλη. Νιώθω την κούραση, αλλά βλέποντας το χρόνο, κατάλαβα ότι ήταν μια καλή κούρσα».

Για το 1-2 των Γκολομέεβ – Μπίλα: «Το περίμενα και ειλικρινά είναι πολύ όμορφο. Ήμουν σίγουρος ότι μπορούσαμε και εμείς. Είχαμε καλή απόδοση. Είναι όμορφο που το κάναμε με τέτοιους καλούς χρόνους».

Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης

Για το ασημένιο μετάλλιο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ήταν μια ωραία εμπειρία να κολυμπάω μαζί του Αποστόλου. Με έκανε να δώσω ό,τι καλύτερο. Ελπίζω για το καλύτερο στο Παρίσι».

Για το προηγούμενο 1-2: «Ένιωσα τρέμωντας. Είδα τον Μπίλα να κολυμπάει από τη θέση «8» με εντυπωσιακή απόδοση. Ήταν το καλύτερο ευρωπαϊκό μέχρι στιγμής και κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ