Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Ο Ντανιέλ Καστελάνι οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του νταμπλ και τώρα αποχωρεί για την Ιαπωνία. Ο μύθος του παγκόσμιου βόλεϊ αποθέωσε την ομάδα του κατακτώντας κύπελλο και πρωτάθλημα με τους “ερυθρόλευκους” και τώρα ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην JT Thunders της Χιροσίμα.

Η πρόταση οικονομικά ανταγωνιστική και ο Αργεντίνος τεχνικός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους Γιαπωνέζους, οι οποίοι επενδύουν μεγάλα ποσά στο βόλεϊ τους.

Ο Καστελάνι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας των Θάντερς, ενώ η ανδρική ομάδα της Χιροσίμα θα έχει ως προπονητή τον συμπατριώτη του, Χαβιέρ Βέμπερ, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2005-06.

Ο Ραούλ Λοσάνο, ο οποίος προηγουμένως είχε περάσει από τον πάγκο του Ηρακλή, αντικαθίσταται στην ομάδα από τον Καστελάνι.

“Είμαι λυπημένος γιατί πέρασα πολύ όμορφες στιγμές εδώ, ήταν μία πραγματική οικογένεια, ένας υπέροχος σύλλογος με εκπληκτικούς φιλάθλους”, δήλωσε ο Καστελάνι λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Αναμένεται ο Ιταλός Αντρέα Γκαρντίνι να αναλάβει τη θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πηγή: in.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ