Ανταγωνιστική εκκίνηση του Ολυμπιακού στο Champions League

Ανταγωνιστική εκκίνηση του Ολυμπιακού στο Champions League

Δύσκολη η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Champions League καθώς θα αντιμετωπίσει τη δυνατή ομάδα της Ζάκσα στην Πολωνία (στις 19:00) για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τελευταία τρία χρόνια έχει ένα εξαιρετικά δυνατό ρόστερ και σίγουρα η αποστολή των «ερυθρόλευκων» δεν θα είναι εύκολη.

Οι πρωταθλητές του περσινού Challenge Cup βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τις ομάδες Ροζελάρε και Μπανκάσι. Είναι σημαντικό να τερματίσουν τουλάχιστον στην τρίτη θέση αν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Διαβάστε τις δηλώσεις των προπονητών:

Ντανιέλ Καστελάνι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που ξεκινάμε τη διοργάνωση. Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ζάκσα, κάτοχο του τίτλου του Champions League. Ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά περιμένουμε να την απολαύσουμε. Είναι σημαντικό για το πρεστίζ του συλλόγου, των παικτών, των ανθρώπων πίσω από την ομάδα μας. Πρέπει να βρούμε λύσεις στην πίεση που θα μας ασκηθεί σε αυτό το ματς, αυτό είναι το κλειδί».

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Χαίρομαι πολύ που θα αντιμετωπίσουμε αυτή τη φανταστική ομάδα στην Πολωνία. Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο τους, αλλά εμείς είμαστε εκεί που αξίζουμε. Με περηφάνια και τιμή αντιμετωπίζουμε αυτή την πρόκληση. Το επίπεδο της διοργάνωσης θα μας βοηθήσει να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ