Άνετη νίκη του Ολυμπιακού εκτός έδρας επί του Ζαφειράκη Νάουσας με 40-25

Άνετη νίκη του Ολυμπιακού εκτός έδρας επί του Ζαφειράκη Νάουσας με 40-25

Μετά τη σπουδαία πρόκριση στη φάση των «8» του EHF European Cup, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή επιστρέφει νικηφόρα στην εγχώρια αρένα, κερδίζοντας με σαφές διπλό την αντίπαλό της.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 40-25 του Ζαφειράκη Νάουσας στην 15η αγωνιστική της Handball Premier και παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Σε ένα δύσκολο γήπεδο, οι «ερυθρόλευκοι» του Ζέλικο Μπάμπιτς επικράτησαν με άνεση, διατηρώντας την αήττητη πορεία τους και την πρώτη θέση στον πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ στο δεύτερο ανέβασε ακόμη περισσότερο το επίπεδο απόδοσής του. Οι δηλώσεις του Κώστα Κοτανίδη μετά το παιχνίδι τονίζουν τη σημασία της συγκέντρωσης και της προσεκτικής προετοιμασίας της ομάδας του.

Σκόρερς: Ζαφειράκης Νάουσας – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπόλας 4, Τσαγκερας 1, Θεοδωρόπουλος 5, Αθανασιάδης 6, Αποστολίδης 2, Τσατσας 1, Λόλας 6 – Κοτανίδης, Τζηράς 1, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης 3, Βίντα 7, Τζίμπουλας 2, Κανδύλας 1, Σλίσκοβιτς 6, Δομπρής 3, Τσιγαρίδας 3, Πασσιάς, Σλαβούλιτσα 4, Κάβτιτς 2, Μιχαηλίδης 1, Σάββας 5

Δηλώσεις: Κώστας Κοτανίδης: «Σήμερα, αντιμετωπίσαμε τον Ζαφειράκη Νάουσας, μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα στην έδρα της. Η προετοιμασία μας, καθώς και η απόλυτη συγκέντρωση μας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν το κλειδί για την ευρεία νίκη. Το προσεχές Σάββατο, επιστρέφουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα αντιμετωπίσουμε τον Ιωνικό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ