Άνετη νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού (26-4)

Άνετη νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού (26-4)

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού πανηγύρισε την 15η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.

Την Πέμπτη (21/3) το βράδυ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 26-4 του Ηλυσιακού στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 15η αγωνιστική της Α1. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Μυριοκεφαλιτάκη με 8 γκολ (από τέσσερα Β. Πλευρίτου και Τριχά).

Κόντρα στον Ηλυσιακό, ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε αήττητος, με εξαιρετική εμφάνιση, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές επιδόσεις στην άμυνα και οδηγήθηκε στη νίκη με 15 γκολ διαφορά.

Το Σάββατο (23/3), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ισπανική Μεντιτεράνι στον Πειραιά, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η διαμόρφωση του σκορ ανά οκτάλεπτο: 0-8, 1-4, 1-6, 2-8

Οι συνθέσεις:

Ηλυσιακός (Γεώργιος Τσόκας): Πράπα, Λουκοπούλου, Καπότη, Πετεινάτου, Παναγιώτι 1, Κοκκίνου, Σκαρπαλέζου 1, Φελλά 1, Παπαφιλίππου, Κατσώνη 1, Σκουμπάκη, Κανταλέα, Κακλή

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Νίγκρο, Διρχαλίδου 1, Χυδηριώτη 3, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 4, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Σάντα, Β. Πλευρίτου 4, Τζωρτζακάκη 1, Μυριοκεφαλιτάκη 8, Κωνσταντοπούλου, Χέλμη 2, Χριστοδούλου-Αουτ 2

Δηλώσεις:

Φωτεινή Τριχά: «Ήταν φανερή η διαφορά δυναμικότητας στο σημερινό παιχνίδι, αλλά επιβάλαμε τον δικό μας ρυθμό. Ήταν μία καλή προπόνηση για τον αγώνα του Σαββάτου, απέναντι στη Μεντιτεράνι. Στόχος μας, όπως κάθε φορά άλλωστε, είναι να δείχνουμε την ποιότητα του Ολυμπιακού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ