Αλλαγές στο ΛΟΤΤΟ από τις 5 Οκτωβρίου – 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια σε κάθε κλήρωση για όποιον βρει τους 6 τυχερούς αριθμούς

Αλλαγές στο ΛΟΤΤΟ από τις 5 Οκτωβρίου – 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια σε κάθε κλήρωση για όποιον βρει τους 6 τυχερούς αριθμούς

Από τις 5 Οκτωβρίου, σε κάθε κλήρωση όσοι προβλέπουν σωστά και τους 6 αριθμούς θα κερδίζουν μέχρι και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια. Κερδίσματα κάθε μήνα θα παίρνουν επίσης και όσοι βρίσκουν 5 από τους αριθμούς. Συγκεκριμένα, θα αποκομίζουν 1.000 ευρώ το μήνα για ένα έτος.

Η πρώτη κλήρωση του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Πότε θα λειτουργήσει ξανά το ΟΑΚΑ – Ποιο το σχέδιο ανακαίνισης

Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στο opaponline.gr

Οι κληρώσεις του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00, όπως και πριν,  και θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.

Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr μέχρι και 30 λεπτά πριν από κάθε κλήρωση.

Κερδίσματα και για τις μικρότερες κατηγορίες

Στο νέο ΛΟΤΤΟ, οι νικητές στην τρίτη κατηγορία, με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών θα κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς θα παίρνουν 2 ευρώ. Επιπλέον, για πρώτη φορά όσοι καταφέρουν να βρουν σωστά 2 αριθμούς θα κερδίζουν 1 ευρώ.

Οι επιλογές για τη συμπλήρωση δελτίου

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, καθώς επίσης θα μπορούν να επιλέξουν τυχαίους αριθμούς. Επιπλέον, με ένα δελτίο θα μπορούν να πάρουν μέρος σε συνεχόμενες κληρώσεις, και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

Άνω των 18 για επίγειο, άνω των 21 για ψηφιακό | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξτε με ευθύνη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ