Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της McLaren

Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της McLaren

Η McLaren παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για τη σεζόν του 2024, το MCL38, το οποίο θα οδηγούν ο Λάντο Νόρις και ο Οσκαρ Πιάστρι, όπως και φέτος.

Το χρώμα του νέου μονοθεσίου είναι βασισμένο σε παπάγια, ανθρακίτη και χρώμιο και αποκαλύφθηκε σήμερα (14/02) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναμένεται να επιτρέψει στην ομάδα να διεκδικήσει κορυφαίο ρόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Παρά το «πάγωμα» των κανονισμών, η McLaren υπόσχεται ένα νέο καινοτόμο μονοθέσιο σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, σε συνεργασία με άλλες ομάδες όπως η Alpine. Οι ιθύνοντες δηλώνουν ότι ο κύριος στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη κάθε μέρους του αυτοκινήτου, προκειμένου να ανταγωνιστεί στην κορυφή του grid.

Για την McLaren, ο στόχος του 2024 είναι να βελτιωθεί έναντι της περσινής 4ης θέσης στο πρωτάθλημα με 302 βαθμούς. Αν και η κατάκτηση ενός τίτλου δεν είναι προς το παρόν εφικτή, η διεκδίκηση μίας θέσης στο βάθρο είναι αντικειμενικά επιθυμητή.

Το δίδυμο Νόρις-Πιάστρι παραμένει ελκυστικό, με τον Αυστραλό να έχει μια εξαιρετική πρώτη σεζόν ρούκι, κερδίζοντας δύο βάθρα και μια νίκη στο σπριντ του Κατάρ.

«Είμαι βέβαιος ότι αυτό το συναρπαστικό δίδυμο θα συνεχίσει να προσφέρει υπέροχες αναμνήσεις σε όλους τους θαυμαστές μας», δήλωσε ο Ζακ Μπράουν, πρόεδρος της McLaren, ενώ ο Νόρις σχολίασε:

«Ανυπομονώ να μπω πίσω από το τιμόνι και να δω τι κάνει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι θα συνεχίσουμε στον δρόμο που ακολουθήσαμε στο δεύτερο μέρος της περσινής σεζόν. Τις τελευταίες εβδομάδες πέρασα πολύ χρόνο στον προσομοιωτή με τους μηχανικούς μου για να ετοιμαστώ για τους αγώνες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ