ΑΕΚ – Γκόρνικ Ζάμπρζε 26-30: Ένα ακόμα αποτέλεσμα που απογοήτευσε την Ένωση

ΑΕΚ – Γκόρνικ Ζάμπρζε 26-30: Ένα ακόμα αποτέλεσμα που απογοήτευσε την Ένωση

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να περάσει στη φάση των “16” του European League, καθώς έχασε με 26-30 από την Γκόρνικ Ζάμπρζε στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η πολωνική ομάδα έχει προβάδισμα πέντε βαθμών έναντι της ΑΕΚ, καθιστώντας την αδύνατη την πρόκριση της ελληνικής ομάδας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η πολωνική ομάδα με αυτή την νίκη ακολουθεί τη γερμανική Χάνοβερ-Μπούργκντορφ στην επόμενη φάση.

Στο ματς, η Γκόρνικ κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο 5′, και 6-2 στο 13′. Στο ημίχρονο, η ΑΕΚ κατάφερε να πλησιάσει στο γκολ, αλλά η Γκόρνικ προηγήθηκε με 15-12. Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ για λίγο, αλλά η Γκόρνικ τελικά επικράτησε με 30-26.

ΑΕΚ: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 1, Ζάμπιτς 6, Κρητικός, Γιόνσον, Μαντάλινιτς 9, Μάλλιος 3, Ηλιόπουλος 2, Παπαδόπουλος, Τόμε, Λιάπης 1, Μαρτίνοβιτς 3, Άρσιτς, Σόκολιτς, Λέμος, Κεδέρης 1.

Γκόρνικ: Λιγκαρζέφσκι, Σίσκο 1, Τοκούντα 2, Μορκόφσκι 2, Μπάτσκο 1, Αρτεμένκο 4, Βισομίρσκι, Κράβτσικ, Μάουερ 5, Μπόγκατς, Ντουντκόφσκι, Μινότσκι 7, Κάτσορ 2, Ιλτσένκο 1, Βασόφσκι 1, Πρζίτουλα 4.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ