Βραβείο για την Έβα Λονγκόρια για την προσοχή της στα άτομα με αναπηρία

Βραβείο για την Έβα Λονγκόρια για την προσοχή της στα άτομα με αναπηρία

Η Λονγκόρια τίμησαν το έργο της με τον Eva’s Heroes

Η ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Έβα Λονγκόρια τιμήθηκε με το βραβείο Συμπερίληψης Morton E. Ruderman 2023 από το Ιδρυμα Οικογένειας Ρούντερμαν για τη συνεχή προσοχή της στην υποστήριξη ατόμων με αναπηρία. Το ίδρυμα υποστηρίζει την ένταξη των ατόμων με αναπηρία σε ολόκληρη την κοινωνία εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες.

Η Λονγκόρια τίμησαν το έργο της με τον Eva’s Heroes, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε το 2006 και ασχολείται με τον εμπλουτισμό της ζωής ατόμων που ζουν με διανοητική αναπηρία μέσω μοναδικών εμπειριών αναψυχής και κοινωνικοποίησης. Τέσσερις αρχές υποστηρίζουν το έργο του οργανισμού: αλληλεπίδραση, ανάπτυξη, αγάπη και μάθηση.

Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα μίλησε δημόσια για τον προσωπικό αντίκτυπο που είχε στη ζωή της η μεγαλύτερη αδερφή της, Λίζα – γεννημένη με διανοητική αναπηρία – και τιμήθηκε για το έργο της γύρω από την ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό το 2019 με το ανθρωπιστικό βραβείο HollyRod. Ο Τζέι Ρούντερμαν, πρόεδρος του ιδρύματος, δήλωσε: «Η Έβα Λονγκόρια αντιπροσωπεύει τη δέσμευση του ιδρύματός μας για την προώθηση της ένταξης των ατόμων με αναπηρίες — όχι μόνο λόγω του ακούραστου έργου της για το θέμα αλλά επειδή η αποστολή είναι πολύ προσωπική για εκείνη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ