Θλίψη για τον χαμό θαυμάστριας σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ

Θλίψη για τον χαμό θαυμάστριας σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ

Η διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ άρχισε τις εμφανίσεις της στο Estádio Olímpico Nilton Santos στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, όμως ένα συμβάν τραγωδίας σκίζει την καρδιά της. Κατά τη διάρκεια μιας ερμηνείας, η τραγουδίστρια έριξε ένα μπουκάλι νερό στον καύσωνα για να βοηθήσει έναν θαυμαστή της.

Ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι μια 23χρονη ονόματι Ana Benevides έχασε τη ζωή της καθώς λιποθύμησε λόγω της υπερβολικής ζέστης στο στάδιο. Η Τέιλορ Σουίφτ εξέφρασε τη θλίψη της για τον χαμό της θαυμάστριας και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της.

“Η ραγισμένη καρδιά μου πηγαίνει στην οικογένεια και τους φίλους της”

Σύμφωνα με τον αρνητικό χαρακτήρα της εξέλιξης, οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν την κοπέλα στη ζωή. Η Σουίφτ αναφέρθηκε στο Instagram, δηλώνοντας πόσο σύσπαστη αισθάνεται για την απώλεια και πόσο βαθιά πλήττεται από αυτό το γεγονός. Εξέφρασε επίσης την αδυναμία της να μιλήσει για το θέμα κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της.

Taylor Story

Η θερμή υποδοχή

Η Βραζιλία υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την Τέιλορ Σουίφτ, με ένα εντυπωσιακό σχέδιο μιας μπλούζας της τραγουδίστριας να προβάλλεται πάνω στο άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το εν λόγω σχέδιο, που δημιουργήθηκε από τον Γκάμπριελ Ντάνταμ, χρηματοδοτήθηκε από το Ιερό του Χριστού του Λυτρωτή, μετά από μια πρωτοβουλία των θαυμαστών της Σουίφτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ