Η Ντόνα του Μπέβερλι Χιλς ζει σε ένα τροχόσπιτο

Η Ντόνα του Μπέβερλι Χιλς ζει σε ένα τροχόσπιτο

Η διάσημη ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ διανύει δύσκολες στιγμές μετά το διαζύγιό της από τον σύζυγό της μετά από 17 χρόνια γάμου. Τώρα μένει με τα πέντε παιδιά της σε ένα τροχόσπιτο και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Η ζωή της «Ντόνα» του «Μπέβερλι Χιλς, 90210» είναι πλέον πολύ διαφορετική από τα χρόνια που πέρασε στην πολυτελή έπαυλη του πατέρα της, αξίας 165 εκατομμυρίων δολαρίων, που διαθέτησε ο μεγιστάνας Άαρον Σπέλινγκ.

Πρόσφατα, εθεάθη να ζει με τα παιδιά της σε ένα τροχόσπιτο στην Καλιφόρνια. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από το DailyMail.com, εμφανίζεται κούρασμένη και δεν φαίνεται καθόλου ευδιάθετη. Σε άλλες στιγμές, η οικογένεια εκφορτώνει πολλά αντικείμενα από το όχημα και καθίζει έξω από το τροχόσπιτο.

Μία πηγή επιβεβαίωσε ότι η ηθοποιός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Η κατάσταση με τη μούχλα στο σπίτι της είναι πραγματική, αλλά η Τόρι δυσκολεύτηκε να βρει κατάλληλη κατοικία λόγω της οικονομικής της κατάστασης. Ο πατέρας της της άφησε μόνο 800.000 δολάρια από τα 600 εκατομμύρια που αποτελεί την αξία της περιουσίας του.

Η εικόνα της με το τροχόσπιτο αποτελεί έντονη αντίθεση με την τεράστια έπαυλη 56.500 τετραγωνικών ποδιών, στο γαλλικό στιλ, που μεγάλωσε στην πολυτελή γειτονιά Holmby Park.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της, Κάντι Σπέλινγκ, έχει λάβει κριτική από τους θαυμαστές της, αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία που δείχνει ότι ζει σε πλούσιες συνθήκες. Πολλοί ανέφεραν αντιδράσεις για το γεγονός ότι η κόρη της ζει σε ένα τροχόσπιτο ενώ αυτή απολαμβάνει επιτέλους πλούσια ζωή. Όμως, σύμφωνα με το Page Six, η Κάντι έκανε προσπάθεια να βρει κατάλληλη κατοικία για την Τόρι, αλλά αυτή το αρνήθηκε επιμένοντας να ζήσει σε ένα συγκεκριμένο μέρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ