Έρευνα από την αστυνομία για τους εμπόρους ναρκωτικών μετά τον θάνατο του εγγονού του Robert De Niro

Έρευνα από την αστυνομία για τους εμπόρους ναρκωτικών μετά τον θάνατο του εγγονού του Robert De Niro

Ο 20χρονος εγγονός του Robert De Niro πέθανε πρόσφατα και η αστυνομία βρήκε δίπλα στο πτώμα του μια λευκή σκόνη, η οποία αποδείχτηκε κοκαΐνη. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για να εντοπίσει τους εμπόρους ναρκωτικών που προμήθευαν τον νεαρό. Υπάρχει φόβος ότι η θανατηφόρα δόση περιείχε φαιντανύλη, μια ισχυρή οπιοειδή ουσία. Η αστυνομία προσπαθεί επίσης να εντοπίσει την πηγή της κοκαΐνης που έπαιρνε ο νεαρός.

Οι αστυνομικές αρχές επιζητούν να ανακαλύψουν τον υπεύθυνο για την παροχή της θανατηφόρας ουσίας. Το θανατηφόρο στέλεχος κοκαΐνης πιθανόν να είχε περαιτέρω αναμειχθεί με φαιντανύλη, ένα ισχυρό συνθετικό οπιούχο που είναι πιο ισχυρό από τη μορφίνη. Η νεκροψία αναμένεται να διευκρινίσει τα αίτια θανάτου. Πρόσφατα, έχουν αυξηθεί οι θάνατοι από ναρκωτικά στη Νέα Υόρκη.

Η φαιντανύλη είναι ένα ισχυρό οπιοειδές που χρησιμοποιείται ιατρικά για την αντιμετώπιση έντονου πόνου. Στην παράνομη αγορά, χρησιμοποιείται επίσης για να εμπλουτίσει την κοκαΐνη και να την καταστήσει πιο εθιστική. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η πηγή της κοκαΐνης που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του νεαρού.

Ο Robert De Niro, πατέρας του νεαρού, εξέφρασε τη θλίψη του για τον απροσδόκητο θάνατο του εγγονού του και ζήτησε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του για το πένθος τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ