Πρεμιέρα της νέας σεζόν του σειράς “Σασμός” στις 25/9

Πρεμιέρα της νέας σεζόν του σειράς “Σασμός” στις 25/9

Το αγαπημένο δράμα “Σασμός” επιστρέφει στην τηλεόραση μας μέσω του καναλιού Alpha με τον τρίτο κύκλο να υπόσχεται ανατρεπτικές και απρόβλεπτες εξελίξεις. Οι ήρωες του χωριού Άνω Ποριά βρίσκονται σε σταυροδρόμι της ζωής τους, αλλά δεν το βάζουν κάτω. Με αποφασιστικότητα και αγωνία να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, η ελπίδα αναπτύσσεται στις ψυχές τους. Ωστόσο, η ισορροπία ανατρέπεται διαρκώς.

Νέα πρόσωπα εισβάλλουν σαν σκιές στο χωριό για να αναστατώσουν την ειρήνη, ενώ οι Ερινύες ξυπνούν έναν εκδικητικό πνεύμονα για ένα άδικο έγκλημα, με συνέπειες και απώλειες που δεν μπορούν να προβλεφθούν. Οι συναισθήματα αλλάζουν από αγάπη σε μίσος, από φως σε σκοτάδι και από όνειρα σε εφιάλτες. Οι χαρακτήρες των ηρώων αλλοιώνονται. Όταν οι αγαπημένοι τους είναι απειλούμενοι, πρέπει να βρουν τον θάρρος να ξεπεράσουν τα όρια τους και να πάρουν δύσκολες αποφάσεις. Κάποιες από αυτές δεν θα έχουν επιστροφή…

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 – Επεισόδιο 01

Ο Μαθιός και η Βασιλική βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ελέγξει την οργή του, γεγονός που τον φέρνει σε σύγκρουση όχι μόνο με την Καλλιόπη, αλλά και με τον καλύτερο του φίλο, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ένα αίσθημα ανησυχίας επικρατεί στο χωριό, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του Φαρμάκη παραμένουν ανεπιτυχείς. Ο Παύλος ψυχολογικά καταρρέει, ενώ ο φόβος για την επανεμφάνιση της βεντέτας ανάμεσα στις δύο οικογένειες αυξάνεται. Μία αποκάλυψη έρχεται να συγκλονίσει τους Σταματάκηδες, στην πιο σκοτεινή στιγμή. Παράλληλα, ένας άγνωστος πρόσωπος εμφανίζεται στο χωριό, αλλάζοντας τα πάντα!

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 – Επεισόδιο 02

Η Στέλλα επιστρέφει με σκοπό να μάθει την αλήθεια για τον Ευθύμη, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστικά του μαντρίου. Η αποκάλυψη της Βασιλικής οδηγεί τον Νικηφόρο σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, ενώ ο Μαθιός βλέπει τα όνειρά του να καταρρέουν. Ως εκ τούτου, η Καλλιόπη ανακαλύπτει τις προθέσεις του Αστέρη και της Αργυρώς και ανησυχεί για την επόμενη ημέρα του γάμου. Ο Παύλος ετοιμάζει μια έκπληξη που όμως θα αποτύχει, καθώς ένας άλλος άνθρωπος εισβάλλει στο χωριό και αλλάζει τα δεδομένα!

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 – Επεισόδιο 03

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να αντιμετωπίσει την προδοσία που βιώνει, ενώ ο φίλος του Μανόλης βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση με την Τζένη. Καθώς ο Αστέρης γίνεται θείος, η Αργυρώ ανησυχεί για τις προθέσεις του θείου της, Αντρέα Βρουλάκη. Ο Αντώνης βρίσκεται πολύ κοντά στο να υποστεί πυροβολισμό στο μαντρί, ενώ ο Δημήτρης βάζει τον Μαθιό σε δύσκολη θέση. Ο Παύλος δέχεται μια επίσκεψη το βράδυ και η Καλλιόπη αντιμετωπίζει μια αλήθεια που θα ανατρέψει την ισορροπία της.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 – Επεισόδιο 04

Ο Αντρέας οργισμένος, μόλις μάθει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς. Προχωρά σε ένα συνεπές κίνητρο, επισκέπτοντας το σπίτι των Βρουλάκηδων για να ζητήσει εξηγήσεις, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Νικηφόρος απεγνωσμένος απευθύνεται στον Μανόλη, προσπαθώντας να βρει κάποια απαντήσεις. Ο Μαθιός ζητάει να τον δει, αλλά ο Νικηφόρος αρνείται σταθερά. Μια απροσδόκητη πρόταση θα εκπλήξει την Αιμιλία, ενώ η επίσκεψη στη φυλακή θα φέρει κρίσιμες επιλογές για τον Βαγγέλη. Η Βασιλική φεύγει από το νοσοκομείο, έχοντας συμφωνήσει με την Καλλιόπη να συνεργαστούν για το καλό των οικογενειών τους. Ο Φραγκιαδάκης συνεχίζει να αποκαλύπτει με τον Γιώργο την υπόθεση του πυροβολισμού του Μαθιού, αλλά η αλήθεια φθάνει σε λάθος άτομο με δραματικές συνέπειες.

357753620 306561361724758 6406575223796756933 n

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ