Ο σωματοφύλακας της Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Χαμάς

Ο σωματοφύλακας της Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Χαμάς

Σωματοφύλακας Τέιλορ Σουίφτ: Έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο όταν προστάτευσε τη διάσημη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

Ο σωματοφύλακας της Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στο Ισραήλ για να πολεμήσει τη Χαμάς. Πριν από τρεις μήνες, ο φρουρός, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, έγινε διάσημος για τον τρόπο που προστάτευσε την αγαπημένη καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας. Σύμφωνα με το Israel Hayom, ο άνδρας, που υπηρετούσε στις Ενοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ πριν μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, επέστρεψε στη Μέση Ανατολή διότι «δεν μπορούσε να μείνει αδρανής όταν οικογένειες ήταν θύματα σφαγής και ζούσαν σε χώρους κατοικίας που καίγονταν».

Ο άνδρας έκανε έκκληση και σε άλλους να μη μείνουν αδρανείς και να μην βρεθούν στην άλλη πλευρά της ιστορίας. Όπως αναφέρει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok, ο φρουρός κάνει έναν αυστηρό έλεγχο των ανθρώπων που βρίσκονται στη συναυλία. Ένας χρήστης έγραψε: «Μέσα σε έξι δευτερόλεπτα, παρουσίασε χίλιους ανθρώπους. Ό,τι κι αν τον πληρώνει η Τέιλορ Σουίφτ, δεν είναι αρκετό». Πρόσφατα, η Σουίφτ κατηγορήθηκε από ορισμένους θαυμαστές της για την έλλειψη δήλωσης σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ