Ο καβγάς της Pink με θεατή σε συναυλία της

Ο καβγάς της Pink με θεατή σε συναυλία της

Ένα βίντεο στο TikTok έχει γίνει viral και δείχνει την τραγουδίστρια Pink να ξεφεύγει από μια αντιπαράθεση με έναν άγνωστο άντρα κατά τη διάρκεια ενός live show.

Η Pink πραγματοποιούσε μια συναυλία στην πόλη San Antonio, ως μέρος της περιοδείας της με τίτλο “Summer Carnival”, όταν συνέβη η συμπλοκή. Στο βίντεο, φαίνεται να αντιδρά σε έναν θεατή στην πρώτη σειρά που διαμαρτύρεται για ένα συγκεκριμένο θέμα που αφορά την περιτομή.

Στη συνέχεια, ο άνδρας σήκωσε το τηλέφωνό του για να δείξει στην τραγουδίστρια ένα μήνυμα που εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη, αλλά η Pink απάντησε με σαρκαστικό τρόπο, ρωτώντας τον γιατί ήρθε να διαμαρτυρηθεί ακριβώς κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Τα λόγια της Pink προκάλεσαν την επιφώνηση και την επιβολή της ομάδας ασφαλείας, με την τραγουδίστρια να τονίζει ότι ο άντρας ήρθε να διαδώσει το δικό του μήνυμα, αντί να απολαύσει την εμφάνισή της.

Το συμβάν προκάλεσε αντιδράσεις από το κοινό και στο τέλος η Pink σχολίασε ότι λυπάται που ο άντρας σπατάλησε τον χρόνο του και έφυγε από τη σκηνή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ