Ο ηθοποιός του Star Trek Gary Graham “έφυγε” σε ηλικία 73 ετών

Ο ηθοποιός του Star Trek Gary Graham “έφυγε” σε ηλικία 73 ετών

Σε ηλικία 73 ετών, έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του Star Trek Gary Graham. Το συγκινητικό αντίο από την πρώην σύζυγό του.

Ο ηθοποιός Gary Graham, γνωστός για τον ρόλο του στο Star Trek: Enterprise, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο επί 25 χρόνια παντρεμένος με τη Becky Graham, η οποία δήλωσε στο Hollywood Reporter ότι πέθανε από καρδιακή ανακοπή στο νοσοκομείο. Η πρώην σύζυγος του, Susan Lavelle, δημοσίευσε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας επίσης τον θάνατο του Gary Graham.

Η Susan, η οποία γνώρισε τον Gary Graham όταν ήταν 20 ετών και πριν από τον γάμο τους και τη γέννηση του παιδιού τους, τον περιέγραψε ως αστείο, ευγενικό και εξαιρετικό ηθοποιό. «Με βαθιά θλίψη σας ανακοινώνω ότι ο Gary Graham, ο πρώην σύζυγός μου, εκπληκτικός ηθοποιός και πατέρας της όμορφης Haylee Graham, πέθανε σήμερα. Είμαστε συντετριμμένοι, ειδικά η κόρη μας Haylee. Η σύζυγός του Becky ήταν στο πλευρό του», έγραψε χαρακτηριστικά η Susan Lavelle. Η πρώην σύζυγός του αναφέρθηκε και στο πώς γνωρίστηκαν πριν περιγράψει την προσωπικότητά του.

Το συγκινητικό αντίο στον Gary Graham

«Γνώρισα τον Gary όταν ήμουν μόλις 20 ετών και ήταν συμπρωταγωνιστής μου στην τηλεοπτική σειρά Alien Nation, ενώ είχε ήδη παίξει σε ταινίες όπως το All The Right Moves με τον Tom Cruise. Φυσικά ο Gary έχει πολλά περισσότερα credits. Ο Gary είχε αστείο, σαρκαστικό χιούμορ αλλά και ευγενικό, αγωνιζόταν για αυτό που πίστευε, ήταν πιστός Χριστιανός και ήταν τόσο περήφανος για την κόρη του Haylee».

«Αυτό συνέβη ξαφνικά, γι’ αυτό παρακαλούμε προσευχηθείτε για την κόρη μας, καθώς περνάει μέσα από αυτό που λέγεται θλίψη. Πέταξε ψηλά στον ουρανό Gary. Σε ευχαριστώ για το ταξίδι μας και για τα δώρα που μου άφησες στην υποκριτική, την αγάπη μου για τα άλογα και πάνω απ’ όλα για την κόρη μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ