Κέιτ Μίντλετον: Η επί χρόνια διαφωνία με τον Γουίλιαμ και η τελική απόφαση που την πλήγωσε

Κέιτ Μίντλετον: Η επί χρόνια διαφωνία με τον Γουίλιαμ και η τελική απόφαση που την πλήγωσε

Έχει αποκαλυφθεί μια μεγάλη διαφωνία μεταξύ της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς ο τελευταίος φέρεται να επέμβαινε και να έκανε την τελική απόφαση σχετικά με το σχολείο που θα φοιτήσει ο γιος τους, ο πρίγκιπας Τζορτζ. Η διαφωνία αφορούσε την επιλογή οικοτροφείου μόνο για αγόρια και φέρεται η ίδια να νιώθει συντετριμμένη από την απόφαση του συζύγου της. Η Κέιτ διαφωνούσε επιμόνως με την απόφαση να στείλουν τον Τζορτζ σε ένα τέτοιο σχολείο, κυρίως λόγω της δύσκολης εμπειρίας που είχε η ίδια ως μαθήτρια σε παρόμοιο οικοτροφείο.

«Η Κέιτ διαφωνούσε επί μακρόν με τον σύζυγό της”

Σύμφωνα με πηγές, η Κέιτ Μίντλετον αντιτάχθηκε σθεναρά στην απόφαση του πρίγκιπα Γουίλιαμ, όμως τελικά φέρεται να υποχώρησε. Η απόφαση επηρεάζει το μέλλον του Τζορτζ, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στο σχολείο το επόμενο έτος, όταν θα γίνει 13 ετών. Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να μη συμμετάσχει σε μια επίσημη επίσκεψη στη Σιγκαπούρη γι’ αυτό το διάστημα ώστε να είναι κοντά στον Τζορτζ.

Ο μικρός πρίγκιπας θα ξεκινήσει να φοιτά στο σχολείο όταν γίνει 13 ετών

Η επιλογή αυτή επιφέρει αλλαγές στα σχέδια της οικογένειας του πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς αναγκάστηκε να δεχθεί την επιθυμία του γιου του να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. Προηγουμένως, ο Τζορτζ φοιτούσε σε ένα μικτό σχολείο μαζί με την αδελφή του πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Λούις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ