Ισραήλ Κάιλι Τζένερ: Έντονες αντιδράσεις μετά τη δημοσίευση της

Ισραήλ Κάιλι Τζένερ: Έντονες αντιδράσεις μετά τη δημοσίευση της

Η Ισραήλ Κάιλι Τζένερ: η νεαρή τηλεπερσόνα προκάλεσε αντιδράσεις αφού δημοσίευσε και κατόπιν διέγραψε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία εκδήλωνε τη στήριξή της στο Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς που προκάλεσε αρκετούς θανάτους. Η 26χρονη διάσημη προσωπικότητα μοιράστηκε τη φωτογραφία από το λογαριασμό «StandWithUs» στο Instagram, στην οποία φαίνεται η ισραηλινή σημαία και το μήνυμα “Τώρα και πάντα, στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ!”.

Η Τζένερ αφαίρεσε τη δημοσίευση από τον λογαριασμό της μία ώρα αργότερα, μετά από έντονες αντιδράσεις από ορισμένους από τους 400 εκατομμύρια followers της. “Μην αναμειγνύεσαι στην πολιτική και μη λές ότι υποστηρίζεις το Ισραήλ. Η Παλαιστίνη υποφέρει εδώ και αιώνες”, ένας χρήστης έγραψε.

“Τι σκ**ας. Παρακαλούνται όλοι να κάνουν unfollow την Κάιλι Τζένερ!!!!”, έγραψε ένας άλλος χρήστης.

jenner post

“Ας ζητήσει κάποιος από την Κάιλι Τζένερ να δείξει το Ισραήλ στον χάρτη”

Ορισμένοι χρήστες υπέθεσαν επίσης ότι η ανάρτηση μπορεί να προκαλέσει ένταση μεταξύ της Τζένερ και της Μπέλα Χαντίντ, με την οποία είναι φίλες και η οποία υποστηρίζει εδώ και καιρό τα δικαιώματα του παλαιστινιακού λαού, καθώς ο πατέρας της είναι Παλαιστίνιος. “Η Κάιλι Τζένερ δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης”, έγραψε κάποιος. “Τώρα οι διάσημοι πρέπει μόνο να καταδικάζουν τα εγκλήματα πολέμου που συμβαίνουν από τις δύο πλευρές”.

“Ακούνε όλοι αλήθεια όταν μιλούν;”, ρώτησε κάποιος άλλος. “Όπως όταν η Μπέλα Χαντίντ μιλά για την Παλαιστίνη και την παλαιστινιακή καταγωγή της, ξέρει η Κάιλι Τζένερ τι σημαίνει αυτό;”, σχολίασε άλλος χρήστης. “Ας ζητήσει κάποιος από την Κάιλι Τζένερ να δείξει το Ισραήλ στον χάρτη”, δήλωσε ένας χρήστης στο Twitter.

“Στην πραγματικότητα, το γεγονός ότι η Κάιλι Τζένερ ανέβασε μια ανάρτηση για το Ισραήλ και μετά την διέγραψε είναι πολύ χειρότερο”, συμπέρανε ένας άλλος. “Απλά το ανέβασε για να προκαλέσει συζήτηση, δείχνοντας έλλειψη γνώσης και ενδιαφέροντος”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ