Η ζωή και η καριέρα του Έλον Μασκ έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Η ζωή και η καριέρα του Έλον Μασκ έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Η βιογραφική ταινία του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, Έλον Μασκ, ετοιμάζεται να γίνει πραγματικότητα, μετά από μια «μάχη» για τα δικαιώματα του βιβλίου της πρόσφατης βιογραφίας, που κατέληξε με νικητή την ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής Α24. Η βιογραφία του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, που έγινε από τον Walter Isaacson, θα φέρει στη μεγάλη οθόνη ο Ντάρεν Αρονόφσκι, γνωστός για τις ταινίες «Μαύρος Κύκνος», «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο» και το πρόσφατο «Η φάλαινα».

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, η Α24 κατάφερε να αποκτήσει τα δικαιώματα παραγωγής της βιογραφίας και απέσπασε θετικές κριτικές για την επιλογή της. Το βιβλίο του Isaacson δέχτηκε αντικριτικά σχόλια, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη μεταφορά της ιστορίας του Έλον Μασκ στον κινηματογράφο, όπως συνέβη και με την βιογραφία του Στιβ Τζομπς το 2015.

«Η Φάλαινα»

Στην ταινία «Η Φάλαινα», που σκηνοθέτησε ο Αρονόφσκι, ο πρωταγωνιστής Μπρένταν Φρέιζερ κέρδισε το βραβείο Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, ενώ και ο ίδιος ο σκηνοθέτης υποψήφιος για το βραβείο της καλύτερης σκηνοθεσίας για το «Μαύρο Κύκνο».

Το βιβλίο του Walter Isaacson αντλεί τα στοιχεία για τη ζωή του Έλον Μασκ από την παιδική του ηλικία στη Νότια Αφρική μέχρι τη δημιουργία των επιτυχημένων επιχειρηματικών του εγχειρημάτων, όπως η Space X, το Twitter και η Tesla.

musk

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ