Η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος προκαλεί εντυπώσεις στα γενέθλια του

Η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος προκαλεί εντυπώσεις στα γενέθλια του

Η Λόρεν Σάντσεζ ευχήθηκε στον σύντροφό της με αισθησιακό τρόπο.

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ βρίσκονται στο Μιλάνο για τα γενέθλια του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Amazon, ενώ η Λόρεν Σάντσεζ έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Η 54χρονη πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων φόρεσε ένα μαύρο, διάφανο φουστάνι με βαθύ ντεκολτέ και λεπτομέρεια από δαντέλα, συνδυασμένο με σέξι εσώρουχα. Από την άλλη πλευρά, ο Τζεφ Μπέζος εμφανίστηκε με total black σύνολο, συνδυάζοντας ένα μαύρο βελούδινο κοστούμι με μαύρο πουκάμισο και γυαλιά.

Η Λόρεν Σάντσεζ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Χρόνια πολλά μωρό μου». Όμως, οι σχόλια επικεντρώθηκαν περισσότερο στην ενδυματολογική της επιλογή παρά στην ευχή της. Παράλληλα, υπάρχουν αντικρουόμενες αντιδράσεις σχετικά με αυτή την επιλογή της, μιας και υπάρχουν γυναίκες που τη θεωρούν ως ένα ιδεαλιστικό πρότυπο, σε αντίθεση με μία σύζυγο που ανατρέφεται εξ απόψεως στις παραδοσιακές αξίες. Οδηγούνται να τη θεωρήσουν ως ένα πρότυπο για εμπνευσμένες επιλογές. Η αντίθεση παρατηρείται μεταξύ των γυναικών που επιλέγουν αυτήν την ορμητική προσέγγιση και εκείνων που παραμένουν εξ ανατρέφεσθαι στα παραδοσιακά ιδανικά.

Τέλος, στην ανάρτησή της, η Λόρεν Σάντσεζ εκφράζει την αγάπη της για τον Tζεφ Μπέζος και τον ευχαριστεί για τις χαρές που της προσφέρει, ενώ τον ευχαριστεί για κάθε λόγο που την κάνει να χαμογελάει καθημερινά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ