Η δήλωση του Τομ Μπρέιντι για το διαζύγιό του με την Ζιζέλ: “Δεν θέλω να ασχοληθώ με περισσότερα δράματα”

Η δήλωση του Τομ Μπρέιντι για το διαζύγιό του με την Ζιζέλ: “Δεν θέλω να ασχοληθώ με περισσότερα δράματα”

Ο Τομ Μπρέιντι μίλησε για το διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του, Ζιζέλ Μπούντχεν, λέγοντας ότι έχει ήδη αρκετά δράματα στη ζωή του.

Η ζωή του Τομ Μπρέιντι ήταν αναπόφευκτα ταραχώδης μετά το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, Ζιζέλ Μπούντχεν. Ως γνωστόν, ο πρώην παίκτης του NFL αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις καθώς έπρεπε να αποφασίσει εάν θα σταματήσει την καριέρα του, ενώ παράλληλα έπρεπε να διατηρήσει την ισορροπία με την οικογένειά του. Οι συνεχείς αναφορές στον χωρισμό του από το διάσημο μοντέλο, δεν διευκόλυναν καθόλου την κατάσταση του.

Μιλώντας στο podcast “Let’s Go”, μετά από μήνες, ο Τομ Μπρέιντι δήλωσε: “Είμαι ένας δημόσιος άνθρωπος και προσπαθώ πάντα να εκφράζομαι σωστά. Ωστόσο, δεν θέλω να εμπλακώ σε περισσότερα δράματα. Έχω ήδη αρκετά στη ζωή μου.” Όπως εξήγησε, επιθυμεί να προχωρήσει μπροστά αφού το πρόσφατο παρελθόν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εκείνον. Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν έχουν χωρίσει μετά από περισσότερο από δέκα χρόνια γάμου και έχουν τρία παιδιά μαζί, τον Τζακ, τον Μπέντζαμιν και τη Βίβιαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ