Γιούχαραν την Τέιλορ Σουίφτ -Απίστευτο σκηνικό, έξαλλοι οι φαν του NFL μαζί της

Γιούχαραν την Τέιλορ Σουίφτ -Απίστευτο σκηνικό, έξαλλοι οι φαν του NFL μαζί της

Αποδοκιμάστηκε η Τέιλορ Σουίφτ – Οι οπαδοί του NFL θυμίζουν το απίστευτο σκηνικό

Η Τέιλορ Σουίφτ, ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα της μουσικής, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής με τη σχέση της με τον Τράβις Κελτς, παίκτη του NFL, που προκάλεσε αντιδράσεις από τους οπαδούς του αθλήματος. Ιδιαίτερα οι φίλαθλοι της ομάδας του Κελτς έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους καθώς η παρουσία της Σουίφτ στα γήπεδα έκλεβε την προσοχή των media.

Η αντίδραση του κοινού έγινε αισθητή καθώς η Τέιλορ εισέρχονταν στο στάδιο των Μπάφαλο Μπιλς, όπου υπήρξε έντονο γιουχάισμα κατά της παρουσίας της. Η απόδοση των αποδοκιμασιών δεν περιορίστηκε μόνο στο γήπεδο, αλλά αντήχησε και σε διάφορα μπαρ και άλλα μέρη που παρακολουθούσαν τον αγώνα μέσω της τηλεόρασης.

Οι αντιδράσεις αυτές δημιούργησαν μεγάλη συζήτηση στα social media, όπου αρκετοί χρήστες εξέφρασαν την έκπληξή τους για τη συμπεριφορά του κοινού και την υποστήριξή τους προς τη Σουίφτ. Παράλληλα, κάποιοι απλά σχολίασαν το περιστατικό, εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή τους με κωμικό τόνο.

Η Τέιλορ Σουίφτ, παρά τις αντιδράσεις, συνεχίζει να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του φίλου της και έφθασε στο γήπεδο με μια εντυπωσιακή αστυνομική συνοδεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ