Γάμος της Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Ηθοποιός Παντρεύτηκε Κρυφά

Γάμος της Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Ηθοποιός Παντρεύτηκε Κρυφά

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο Τζέικ Μπον Τζόβι φέρεται να ενώθηκαν γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» και ο γιος του μουσικού θρύλου, Τζον Μπον Τζόβι, είδησαν να φοράνε βέρες στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης. Αναφορές αναφέρουν ότι παντρεύτηκαν μυστικά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με σχέδια για μεγάλη τελετή αργότερα φέτος. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2021 και αρραβωνιάστηκαν πέρυσι, όπως αποκάλυψαν στα social media. Κατά τη συνέντευξή της με τον Τζίμι Φάλον, η Μπράουν αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου τους έγινε μέσα από μια κατάδυση, μοιράζοντας μια ρομαντική στιγμή.

Στη συνέχεια, η 20χρονη εξομολογήθηκε την πρόταση γάμου που σχεδόν δεν συνέβη, αλλά τελικά κατέληξε σε ένα ρομαντικό στιγμιότυπο. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του το 2023 με μια φωτογραφία στα social media. Παρά τις θετικές αντιδράσεις, υπήρξαν και κάποιοι που αμφισβήτησαν την επιλογή τους λόγω της νεαρής ηλικίας της ηθοποιού. Ορισμένοι εξέφρασαν ανησυχία για το μέλλον της σχέσης τους λόγω της νιότης τους. Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια για τον αρραβώνα τους.

Αντιδράσεις στα social media για τον γάμο στα 20

Οι αντιδράσεις στα social media διαμοιράστηκαν όσον αφορούσε το γάμο της 20χρονης ηθοποιού. Παρά τις θετικές ευχές, κάποιοι αμφέβαλαν για τη σοφία της απόφασής της λόγω της νεαρής της ηλικίας. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο γάμος σε τέτοια νεανική ηλικία μπορεί να είναι πρόωρος. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και αντίθετη άποψη που συγχαίρει το ζευγάρι για την απόφασή τους να αρραβωνιαστούν και να σφραγίσουν τη σχέση τους. Ορισμένοι εκφράζουν ανησυχία για το μέλλον του γάμου τους λόγω της νιότης τους, ενώ άλλοι δίνουν θετικές προβλέψεις για την επιτυχία της σχέσης τους.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ