Εύα Μέντες: Η ηθοποιός παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο

Εύα Μέντες: Η ηθοποιός παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο

Η γνωστή ηθοποιός, Εύα Μέντες, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο “Desi, Mami, and the Never-Ending Worries”. Το βιβλίο, το οποίο εικονογραφήθηκε από την Άμπι Μπράιαντ, εστιάζει σε ένα κορίτσι με όνομα Ντέσι, το οποίο φοβάται τα τέρατα κάτω από το κρεβάτι του. Ωστόσο, η μητέρα του το βοηθά να ξεπεράσει τους νυχτερινούς φόβους και τα προβλήματα πριν πέσει για ύπνο. “Το Desi, Mami and the Never-Ending Worries είναι μία επιστολή αγάπης προς τα παιδιά μου και τα δικά σας”, τονίζει η συγγραφέας.

“Το να μάθουμε πώς να εκπαιδεύουμε τον εγκέφαλό μας να λειτουργεί για εμάς και όχι εναντίον μας είναι πιο εύκολο να το πούμε παρά να το κάνουμε”, πρόσθεσε. “Στο σπίτι μου και στο Desi’s, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις ατελείωτες ανησυχίες και αγωνίες που έχουμε όλοι, έτσι ώστε αυτές οι αρνητικές σκέψεις να μην κυριαρχήσουν”, ανέφερε η ηθοποιός. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτήν την προσωπική ιστορία μαζί σας”, είπε.

em1

Δηλώσεις εκδοτικού οίκου

Ο εκδοτικός οίκος αναφέρει ότι η Μέντες συνέθεσε μια διασκεδαστική και διδακτική ιστορία μιας μητέρας και μιας κόρης, που συνεργάζονται για να βρουν επιτέλους τον δρόμο για τον ύπνο. Οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν μια εικόνα από τη ζωή της οικογένειας της Έβα Μέντες και του συζύγου της, ηθοποιού Ράιαν Γκόσλινγκ.

em2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ