Μπίλι Άιλις ανοίγει τα «φύλλα»: «Δεν καταλάβαινα ότι δεν το γνώριζαν οι άνθρωποι!»

Μπίλι Άιλις ανοίγει τα «φύλλα»: «Δεν καταλάβαινα ότι δεν το γνώριζαν οι άνθρωποι!»

Η Μπίλι Άιλις μοίρασε τις σκέψεις της για το να αποκαλέσει τον εαυτό της queer σε μια πρόσφατη συνέντευξη, δηλώνοντας πως δεν είχε συνειδητοποιήσει τη σημασία της αποκάλυψής της καθώς δεν το βρήκε προφανές. Στο περιοδικό Variety Hitmakers Brunch το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, είπε: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος δεν το γνώριζε, οπότε είναι ωραίο που το μαθαίνουν τώρα».

«Αρέσκομαι στα κορίτσια»

Επικρίνοντας την ανάγκη του coming out, η τραγουδίστρια αναρωτήθηκε γιατί δεν μπορούν όλοι να απλώς υπάρχουν χωρίς την ανάγκη να κάνουν επίσημη δήλωση. Μιλώντας για την εκπληκτική αντίδραση που ακολούθησε, σχολίασε: «Είναι συναρπαστικό για μένα, γιατί υποθέτω ότι ο κόσμος δεν το γνώριζε, οπότε είναι καλό που το μαθαίνουν» και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Αρέσκομαι στα κορίτσια».

Η Άιλις έχει ζήσει ερωτικές σχέσεις με διάφορα άτομα τα τελευταία χρόνια, μεταξύ αυτών τον ράπερ Μπράντον Άνταμς, γνωστός ως 7:AMP, όπως παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ “Billie Eilish: The World’s a Little Blurry”. Σχολιάζοντας τον χωρισμό τους, είπε πως απλά δεν ήταν ευτυχισμένη στη σχέση τους. Αργότερα είχε μια σχέση με τον Τζέσι Ράδερφορντ, τραγουδιστή των «Neighbourhood», αλλά και με την ηθοποιό του “Love, Victor” Odessa A’zion.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ