Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Αποκαλυπτικές δηλώσεις για τον χωρισμό τους

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Αποκαλυπτικές δηλώσεις για τον χωρισμό τους

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε για τον εν διαστάσει σύζυγό της, Παναγιώτη Ταχτσίδη. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στο διαζύγιό τους και τις δηλώσεις του σχετικά με την υποτιθέμενη νέα σχέση του. Ενώ το διαζύγιο επιβεβαίωθηκε, η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποκάλυψε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη εξίσου για την αίτηση διαζυγίου. Ωστόσο, εξέφρασε επιθυμία για το καλό των παιδιών τους, ενώ σχολίασε και την ανάρτησή της στην οποία μιλούσε για προδοσία από τον άλλο. Τονίζοντας ότι επιθυμεί να διαγράψει ένα τατουάζ με το όνομά του, έκλεισε την συζήτηση.

Δηλώσεις για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Όσον αφορά στον ενδεχόμενο νέας σχέσης του Παναγιώτη Ταχτσίδη, η Ζέτα Θεοδωροπούλου σχολίασε με σεβασμό, δηλώνοντας: «Αν έχει βρει πιο εντυπωσιακή από μένα, μπράβο του. Καλά να είναι. Αν και το διαζύγιο δεν έχει ολοκληρωθεί, μπορεί να προχωρήσει σε νέες σχέσεις κατά το δοκούν».

Τέλος, η παρουσία στο παιχνίδι του «My Style Rocks» ανακοινώθηκε ότι έχουν λάβει διαφορετικούς δρόμους, με απόλυτη προτεραιότητα την καλή εξέλιξη των παιδιών τους. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, μιλώντας για πρώτη φορά στο κοινό, επιβεβαίωσε την αίτηση διαζυγίου και εξέφρασε την ανησυχία του για την ευημερία των παιδιών τους.

Δηλώσεις της Ζέτας Θεοδωροπούλου για τον χωρισμό

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είχε προηγουμένως ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ενώ στη συνέντευξη της τονίζει τη σημασία της οικογένειας και της προστασίας των παιδιών τους. Παρόλες τις δυσκολίες, εκφράζει αισιοδοξία για το μέλλον της και των παιδιών της. Αν και αποκλείει την επανασύνδεση, εστιάζει στην ανάγκη για ευημερία και στήριξη του παιδικού της κύκλου.

Παράλληλα, μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το παρελθόν της σχέσης και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε. Αναδεικνύοντας τη δύναμή της και την αποφασιστικότητά της, κλείνει το κεφάλαιο του παρελθόντος, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο για νέα ξεκινήματα.

Αναλυτικά τα γεγονότα

Η εξέλιξη του νέου κεφαλαίου στη ζωή της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη αποκαλύπτεται μέσα από αναρτήσεις και δηλώσεις. Και οι δύο εμπλέκονται σε μια διαδικασία αποχώρησης, με έμφαση στην προστασία των παιδιών και την αποδοχή του παρελθόντος με αισιοδοξία για το μέλλον.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ