Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκαλύπτει τον αριθμό των συντρόφων του και την επίθεση που δέχθηκε

Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκαλύπτει τον αριθμό των συντρόφων του και την επίθεση που δέχθηκε

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δέχτηκε ομοφοβική επίθεση στο δρόμο μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Σε συνέντευξη αποκάλυψε λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή και τη σεξουαλικότητά του. Ανέφερε ότι έπειτα από την ομιλία του στη Βουλή, δέχθηκε λεκτική επίθεση στο δρόμο από έναν περαστικό. Επίσης, αποκάλυψε πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, αναφέροντας τον θάνατο του πατέρα του όταν ήταν παιδί. Μίλησε επίσης για τη συμπαράσταση από τα αδέρφια του και την ψυχοθεραπεία.

mpimpilas

Η αποκάλυψη για τους συντρόφους του

Αποκαλύπτοντας περισσότερα για τη ζωή του, ανέφερε ότι είναι ένας συντροφικός και μονογαμικός άνθρωπος. Αναφέρθηκε στον αριθμό των πρώην συντρόφων του, δηλώνοντας ότι έχει έχει πάει στη ζωή του με 25 ανθρώπους, ωστόσο οι σημαντικές σχέσεις του είναι λιγότερες από αυτές.

Η θέση του για την απόκτηση παιδιού

Αναφορικά με την απόκτηση παιδιού, αναφέρθηκε στην ηλικία του, επισημαίνοντας ότι δεν επιθυμεί να αποκτήσει παιδί σε αυτό το στάδιο της ζωής του. Παράλληλα, εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον πολιτικό γάμο και τα δικαιώματα που προκύπτουν από αυτόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ