Μιχάλης Ιατρόπουλος: Πάντα φταίω εγώ στους χωρισμούς μου

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Πάντα φταίω εγώ στους χωρισμούς μου

Ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Ιατρόπουλος, έδωσε μια ανοιχτή συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για τους χωρισμούς του. Αρχικά, αναφέρθηκε στη σύντροφό του και την πρώην σύζυγό του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς την πρώην σύζυγό του και τη σημασία που έχει στη ζωή του. Ωστόσο, αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις πρώην συζύγους του, αναφέροντας τον χρόνο που πέρασε μαζί τους. Αποκάλυψε ότι είναι ένας άνθρωπος που εκτιμά πολύ τις γυναίκες και τις αγαπά με τον δικό του τρόπο. Υποστήριξε ότι οι γυναίκες ερωτεύονται κάτι εξωγήινο σε αυτόν και προσπαθούν να τον καταστρέψουν, κάνοντας τον γήινο. Όμως, αυτό δεν είναι δυνατό και αυτή η στάση χαλάει τη σχέση τους.

Τέλος, ανέλυσε τους χωρισμούς του και παραδέχθηκε ότι φταίει πάντα αυτός. Εξήγησε ότι είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος και αναφέρθηκε στον τρόπο που περνάει σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Παραδέχθηκε ότι αυτή η αυθορμησία του μερικές φορές παρεξηγείται και πληρώνει γι’ αυτό. Παρ’ όλα αυτά, δήλωσε ότι θα παραμείνει ο ίδιος και ότι θα εξελιχθεί για να γίνει καλύτερος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ