Μαμά έρχομαι – Βούλγαρη: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για το ντοκιμαντέρ για τα Τέμπη

Μαμά έρχομαι – Βούλγαρη: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για το ντοκιμαντέρ για τα Τέμπη

Το ντοκιμαντέρ που δημιούργησε η Ανθή Βούλγαρη για το δυστύχημα στα Τέμπη με τίτλο “Μαμά έρχομαι” προβλήθηκε από το κανάλι Mega μετά τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου. Η ίδια αντέδρασε σε αρνητικά σχόλια στα social media, μιλώντας στην εκπομπή “Γειά σου” με τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το κοινό που υποδέχτηκε θερμά το ντοκιμαντέρ, υπογραμμίζοντας ότι η προσέγγισή τους ήταν με απόλυτο σεβασμό προς το θέμα. Μοιράστηκε την συγκινητική εμπειρία του ταξιδιού έρευνας και αναφοράς τεσσάρων μηνών, ενώ τόνισε ότι η αντικειμενικότητα είναι κρίσιμη στο είδος της δουλειάς τους. Σχολίασε επίσης ότι, παρόλο που πρέπει να διατηρείς απόσταση, οι ιστορίες που αφορούν άμεσα ανθρώπους δεν μπορούν παρά να σε αγγίξουν βαθιά, όπως έκανε και στην περίπτωση των Τεμπών.

Αναφορικά με τις κριτικές για υπερβολική προβολή της ίδιας της Ανθής Βούλγαρη στο ντοκιμαντέρ, ανέφερε ότι πάντα υπάρχουν αρνητικά σχόλια και ότι ο στόχος τους ήταν η σεβαστή παρουσίαση της υπόθεσης. Εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση των οικογενειών που συμμετείχαν στο ντοκιμαντέρ και τόνισε ότι ο στόχος τους ήταν να ακουστεί η φωνή τους. Αναγνώρισε παράλληλα ότι υπήρχαν στοιχεία που δεν ικανοποίησαν όλους, αλλά παραμένει ανοικτή σε ανταλλαγή απόψεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ