Καινούργιου – Μπάρκα: “Η μετάφραση είναι ότι οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές”

Καινούργιου – Μπάρκα: “Η μετάφραση είναι ότι οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές”

Στην εκπομπή “Breakfast@Star” σχολιάσαν τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Κατερίνα μοιράστηκε την άποψή της για το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε στο θέμα και εξέφρασε τις δικές της απόψεις. Σχετικά με την αντίδραση της Κατερίνας, είπε πως η μητέρα της την μεγάλωσε με σεβασμό προς τις γυναίκες, ενώ υποστήριξε ότι η παιδεία που λαμβάνουμε από τους γονείς μας επηρεάζει τις επιλογές μας.

Σε μια άλλη εμφάνισή της στην εκπομπή “Happy Day”, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη σχέση Τσαγκρίδη – Μπάρκα, εκφράζοντας την ενόχλησή της για όσα συνέβησαν και το γεγονός που η Δανάη δεν της ζήτησε συγγνώμη. Επισήμανε ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις και τις ενέργειές μας είναι καθορισμένος από τις αξίες και την παιδεία που έχουμε λάβει.

Τέλος, ανέφερε πως η διαχείριση της υπόθεσης στα social media την ενόχλησε, ενώ επισήμανε τη σημασία της ευγένειας και του σεβασμού σε κάθε κατάσταση. Το γεγονός που η Δανάη δεν της ζήτησε συγγνώμη την ενόχλησε περισσότερο, ενώ τόνισε τη σημασία της αμοιβαίας συμπόνιας και σεβασμού στις σχέσεις.

μπαρκα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ