Ηλίας Γκότσης – Survivor: «Απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έφυγα»

Ηλίας Γκότσης – Survivor: «Απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έφυγα»

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!” για τη συμμετοχή του στο Survivor και τα παιδικά του χρόνια. Ανέφερε ότι το οικονομικό κίνητρο ήταν ένας σημαντικός λόγος που τον οδήγησε να συμμετάσχει στο παιχνίδι, αναφέροντας πως τα χρήματα που προσφέρονται είναι εξωπραγματικά. Εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από το παιχνίδι.

Snapinsta.app 384396306 623698256505259 1532051780399703078 n 1080 1

Η παιδική ηλικία του και ο έρωτας

Αναφέροντας την παιδική του ηλικία, εξομολογήθηκε πως ως παιδί δεν ήταν τόσο προσηλωμένος στους κανόνες και ήταν αρκετά ντροπαλός στο σχολείο. Μίλησε επίσης για τον έρωτα και τις σχέσεις του, αναφέροντας πως ένιωσε απογοήτευση όταν αντιμετώπισε απόρριψη σε μία απόπειρα φιλιού.

Αποκαλύπτοντας κάποια προσωπικά του όνειρα, ανέφερε πως ως παιδί ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής και ανέδειξε την αγάπη του για τη γυμναστική και τα δημιουργικά του εγχειρήματα. Εκτός από αυτό, δηλώνει πως η τηλεόραση, παρά τη δημοτικότητά της, δεν είναι κάτι που τον ικανοποιεί πλήρως, αναφέροντας πως είναι ένα σύστημα που δυσκολεύεται να σε αφομοιώσει και ότι έχει παρατηρήσει πως λίγοι νέοι πρόσωπα κάνουν τη διαφορά μέσα από αυτήν. Αναφέρθηκε επίσης στον τρόπο με τον οποίο βιώνει τις σχέσεις του και την αποφασιστικότητά του όσο μεγαλώνει.

Σχολίασε επίσης την εμπειρία του στο Survivor, εκφράζοντας απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε, αναφέροντας ότι το εμποδίζει να αντιληφθεί πλήρως την εμπειρία του παιχνιδιού. Αναφέρθηκε επίσης στο αν θα επέστρεφε στο παιχνίδι, αναφέροντας πως το οικονομικό κίνητρο είναι ένας σημαντικός λόγος που θα τον έκανε να το ξανασκεφτεί.

Τέλος, ανέφερε πως η εμπειρία του στο Survivor του έχει ανοίξει τα μάτια και πλέον αντιλαμβάνεται την τηλεόραση σαν ένα θέατρο, γνωρίζοντας πλέον τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ