Η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα συγκινεί 4 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα συγκινεί 4 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, αποχαιρετήσαμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που πέθανε σε ηλικία 62 ετών από ανακοπή καρδιάς. Ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Με αφορμή την επέτειο του θανάτου του, η κόρη του, Μαρία Κλάρα, κοινοποίησε μία συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook. Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε, έγραψε μόνο τη λέξη «τέσσερα», και συνόδευσε την ανάρτηση με μία φωτογραφία του πατέρα της, ερμηνεύοντας σε μία συναυλία του.

Μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της, η Μαρία Κλάρα είχε δηλώσει έναν χρόνο πριν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»: «Η απουσία του πατέρα μου δεν συνηθίζεται, ξεκάθαρα όχι. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήθελε να είμαι εκεί, και την ημέρα που έφυγε, ήμασταν μόνο οι δύο μας. Δεν πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα, αλλά τώρα του τα λέω. Εάν μπορούσε να έρθει κάτω στη γη, θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς μου».

«Είναι ανυπόφορο να ακούω τη φωνή του πατέρα μου στα τραγούδια»

Είχε επίσης πει: «Ήταν πολύ καλός πατέρας, αν και τσακωνόμασταν πολύ επειδή και οι δύο ήμασταν εκρηκτικοί. Είναι ανυπόφορο να ακούω τη φωνή του πατέρα μου στα τραγούδια. Το τραγούδι “Μάτια” έχει γραφτεί για μένα. Κάθε φορά που χάνω τον εαυτό μου, το ακούω για να θυμάμαι τι είμαι. Ο πατέρας μου δεν με νανουρίζε με τραγούδια, αλλά με ανέκδοτα. Μετά τον χαμό του πατέρα μου, βρήκα υποστήριξη από ανθρώπους που είναι ακομπλεξάριστοι, αλλά έχουμε δεχθεί και μαχαιριές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ